08 януари 2011

Твоето послание за българската природа

Мили хора, здравейте :)
Тръгна нова кампания в подкрепа на природата - лесна, проста и забавна.
Така или иначе всички скиторим, често при това. Да носим със себе си лек транспарант, плакат или каквото ни харесва, с послание към широката общественост, нещо което провокира вниманието или искаме да кажем гласно. Може да е в подкрепа на наши любими места, може и да е общо за природата. Снимаме се на различни места с посланието, което е добре да бъде позитивно, за да не храним тъмните енергии. В чужбина - пред известни сгради или типичен релеф, в България - където ни е кеф (по върхове, в пещери, в града, по полянки и т.н).
Снимките изпращаме за галерията в сайта на Коалиция За да остане природа в България: pictures@forthenature.org и ги разпространяваме масово из интернет (във фейсбук, блогове, сайтове и т.н.). Като съберем достатъчно, може да направим пътуваща изложба.
Ето снимките до момента: http://forthenature.org/gallery/308
Такаааааа....Снимайте се с различни послания, нека събудим обществото, медиите, политиците, света; изпратете това на всичките си приятели от страната и чужбина; разпространете снимките! И се забавлявайте докато го правите :)
За повече дива природа!
Ваша: Диана

Няма коментари: